Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13
Silk Home Soft Eşarp 73105-13

İnce Pamuk Soft Eşarp Çilek Kırmızısı-Antrasit Desenli Tok Duruşlu Kaymaz 90x90

İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺599,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺479,90(KDV Dahil)
Soft#Cinsi
SEPETTE %10 İNDİRİM

Pamuk soft eşarp, günlük kullanımda konfor ve pratiklik arayanlar için tasarlanmıştır. İnce pamuk kumaş yapısı sayesinde nefes alır, terletmez ve gün boyu rahat bir kullanım sunar. Tok duruşlu ve kaymaz kumaş özelliği, eşarbın formunu korumasına yardımcı olur.

Çilek kırmızısı, antrasit, bej, mercan ve pembe tonlarının dengeli şekilde kullanıldığı desenli yüzey, sade kombinlere hareket kazandırır. Kaymaz pamuk eşarp arayan kullanıcılar için kolay şekil alan yapısı ile pratik bir deneyim sağlar.

İlk ütüleme sonrasında uzun süre ütü gerektirmeden kullanılabilen bu tok duruşlu pamuk eşarp, iç göstermez ve dört mevsim boyunca ferah bir kullanım sunar. Günlük şehir hayatı, ofis kullanımı ve uzun süreli kullanım için uygundur.

Materyal: %100 Pamuk
Ölçü: 90x90 cm
Kumaş Özelliği: İnce pamuk, kaymaz kumaş, tok duruşlu
Ek Bilgi: Kanserojen madde içeren kimyasallar kullanılmamaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR