Viskon Velora Eşarp Morcivert Dokulu Dört Mevsim 90x90
İndirim Oranı
:
%37 İndirim
Sepetteki Son Fiyat
Fiyat
:
₺1.499,90(KDV Dahil)
İndirimli
:
₺949,90(KDV Dahil)
Sepet Fiyatı
:
Velora Eşarp#Cinsi
SEPETTE %10 İNDİRİM
Viskon kumaşın hafif yapısını morcivert tonlarla birleştiren bu dokulu eşarp, dört mevsim kullanım için ideal bir seçim sunar. Kaymaz kumaş hissi sağlayan özel dokusu sayesinde gün boyu sabit durur ve tok duruşlu formuyla konforlu bir kullanım vadeder. Günlük kombinlerden modern ofis stiline kadar her tarza uyum sağlayan bu model, nefes alabilen yapısı ve kaliteli viskon karışımıyla rahatlık arayan kullanıcılar için özenle üretilmiştir.
Parlak dokulu yüzeyi ışığı dengeli şekilde yansıtırken, 90x90 ölçüsü eşarbın kolay şekillendirilmesine olanak tanır. Hem pratik hem uzun ömürlü bir ürün tercih edenler için tasarlanan bu eşarp, çok yönlü kullanım özellikleri ve zarif olmayan sade duruşuyla koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yer alır. Kaymaz kumaş avantajı, tok duruşlu yapı ve dokulu yüzey gibi long-tail SEO odaklı özellikler doğru bağlamda ürünün kullanım deneyimini destekler.
cultureSettings.RegionId: 0
cultureSettings.LanguageCode: TR
Kapat
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz,
güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.